Корзина
80 отзывов
Съедобные (вкусные) подарки из органических продуктов.Подарки!!!
+380963711999
+380931695950
УкраинаЗапорожская областьЗапорожьеГрафик offline магазина, адрес ул. Европейская, 5В указан на сайте. Заказы on-line принимаются круглосуточно!
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Корзина
Магазин Eco Love 💚 Эко Лав натуральных продуктов и косметики
Закваска суха житня (вічна) 40г ТМ Живий хліб

Закваска суха житня (вічна) 40г ТМ Живий хліб

  • В наличии

80 грн.

Минимальная сумма заказа на сайте — 100 грн.

Закваска суха житня (вічна) 40г ТМ Живий хліб
Закваска суха житня (вічна) 40г ТМ Живий хлібВ наличии
80 грн.
Купить
+380963711999
  • +380931695950
+380963711999
  • +380931695950
  • График работы
  • Адрес и контакты
возврат товара в течение 14 дней за счет покупателя

ЯК ВІДНОВИТИ СУХУ, «ВІЧНУ» ЗАКВАСКУ ДЛЯ БЕЗДРІЖДЖОВОЇ ВИПІЧКИ. Ми рекомендуємо Вам 100% натуральну закваску в сухому вигляді. Виготовлену з чистого борошна і питної води,без добавок. Для випічки бездріжджового хліба в домашніх умовах,та виготовлення квасу. 1.До 40 грам сухої закваски, додаємо таку ж кількість теплої питної води (приблизно 20-30 градусів). Ставимо в тепле місце. За 2-3 години закваска (порошок) розкисає і бактерії відновлюються. 2. Це і є рідка закваска... але вона «голодна». Її треба «погодувати». Додаємо до вмісту стільки ж теплої води (об'єм збільшуємо удвічі) і додаємо потроху борошна (згідно назви закваски), перемішуючи вінчиком і доводячи до консистенції сметани. (Закваска нагодована). 3. Ставимо нагодовану закваску в тепле місце. Спостерігаємо як вона починає працювати. Вона починає набухати, підіиматися, взпінюватися зсередини, з'являються бульбашки і супроводжується приємним запахом... На це йде кілька годин, від 1-2х годин. 4. Це «стартер Вічної закваски» який буде зберігається в холодильнику. За потреби,годуєте до потрібного об'єму. 5. Визначившись в обсязі випічці, розрахуйте об'єм потрібної кількості закваски, з урахуванням 300 грм. знову залишити в холодильнику як «стартер». Беремо «стартер» зі зберігання (з холодильника, вона там спить) і черго- вий раз годуємо теплою питною водою і борошном до потрібного об'єму. Зауважимо, що закваску можна збільшу- вати в 2-3-4-5 раз! Частина закваски на випічку і частина в холодильник. Склад: вода питна,борошно. Зберігання «Вічної» заквски. Можна зберігати в холодильнику (при рідкісних випічках) 200-300грм. досить. Перед випічкою дістати ці 200-300грм. закваски, зігріти при кімнатній темпе- ратурі, знову погодувати, тобто збільшити. Зберігається «стартер» в холодильнику 6-7 діб,і якщо Ви не збираєтеся пекти, її потрібно дістати з холодильника, зігріти, нагодувати (збільшити в кілька разів), дати час набрати сили, «розігнатися» 1.5 - 2 години. Підказки ;-) Розстойка в формах від трьох до шести годин. Чим менше кількість закваски, тим довша розстойка тіста. Чим більше закваски тим швидше розстойка і кисліше хліб. Приблизно на 450грам тіста+160грам закваски. Смачного.

Характеристики
Основные атрибуты
Страна производительУкраина
Тип закваскиДля хлеба
Информация для заказа
  • Цена: 80 грн.